Camping in Europa

Ghidul ”Campsites in Romania 2019 +” și cardul de reducere care îl însoțește devine o sursă importantă de informații pentru turiștii care vor să viziteze un camping din Europa. Acoperim acum o zonă mai mare, având listate locații de campare din 4 țări din Europa Centrală și de Est, dar aflându-ne în permanentă dezvoltare.

Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

 

  • Dacă ajungeți în România, nu trebuie să vă faceți griji în privința a ceea ce puteți face, pentru că vă veți hotărî cu greu în alegerea unuia dintre nenumăratele și minunatele trasee turistice care se găsesc cu generozitate aici. Aproape toate formele de relief sunt găsite aici: munți, mare, delta, lacuri, dealuri, coline, văi, râuri, peșteri, chei, defileuri, cascade.

Campingurile din Romania sunt primele cu care am pornit în această aventură. Cele 60 de locații din țara noastră sunt vizitate de noi anual, iar informațiile sunt culese direct de la proprietarii sau managerii acestora.

Camping in Romania

 

În anul 2018 am avut posibilitatea de a deveni parteneri cu campinguri din afara României, astfel că am mers mai departe, căutând și în alte părți ale Europei locații de campare care vor să facă parte din proiectele noastre.

 

  • În ultimii ani, după căderea comunismului, Bulgaria a devenit o destinație turistică de luat în seamă, având unele dintre cele mai ieftine stațiuni din Europa, dar și unele din ultimele plaje neacaparate de industria turistică.

7 campinguri din Bulgaria acordă reducere la costul de campare pe baza cardului Campsites in Romania.

Camping in Bulgaria

 

 

  • Aflată în inima peninsulei Balcanice, Serbia abundă în locuri care trebuiesc văzute, de la capitala Belgrad, răvăşită de istorie, la peisajele desenate de Dunăre în Parcul Naţional Djerdap, de la oamenii ei primitori la bucatele delicioase.

Și 6 campinguri din Serbia s-au alăturat proiectului nostru și acceptă cardul Campsites in Romania pentru a acorda reducere la costul de campare.

Camping in Serbia

 

  • Având de jur-împrejur kilometri de ape albastre și clare ale Mării Egee, Grecia se află de-a lungul coastei estice a Europei – o țară de mici dimensiuni dar care are tot ce și-ar putea dori un călător. Istorie și cultură vastă, munți înalți și plaje aurii, dealuri împădurite și antice vestigii – nu-i lipsesc prea multe Greciei.

Camping Gythion Bay din peninsula Peloponez este un camping in Grecia care acorda o reducere de 10% la costul campării pentru posesorii de card ”Campsites in Romania”.

Camping in Grecia

  • Parcuri naturale cu peisaje spectaculoase, cu munți semeți, cu râuri și specii rare de animale, dar și orașe încărcate de istorie, toate acestea vă așteaptă în vacanța voastră în Polonia.

Camp66 este un camping in Polonia care acorda o reducere de 10% pentru posesorii cardului.

Camping in Polonia