Campsites in Romania

În cei cinci ani de călătorii prin România, am vizitat mai mult de 60 de campinguri pentru rulote, autorulote sau corturi. Prezentăm experiența noastră prin intermediul unei hărți interactive, actualizată în 2019.

 

 

 

Prin click pe locația dorită găsiți pentru fiecare camping din Romania listat detalii despre serviciile oferite, perioada și orarul de funcționare, idei de petrecere a timpului în jurul locului de campare și vă puteți calcula traseul cu ajutorul Google Maps. O primă impresie asupra locului unde veți campa vă puteți face cu ajutorul fotografiilor făcute de noi sau puteți analiza notarea dată de ceilalți vizitatori.

Locațiile sunt cuprinse și în ghidurile Campsites in Romania 2019. Pentru 31 din campingurile descrise în ghiduri, posesorii de card atașat variantei tipărite obțin de-a lungul anului reduceri la costurile de campare, indiferent că sosesc în camping cu rulota, cu autorulota sau cu cortul.

Găsiți rapid locul de campare care vi se potrivește:

  • Facilități

  • Regiune

 

Consultând Harta calității drumurilor vă veți putea hotărî asupra traseului optim către campingul ales pentru petrecerea nopții.