Camping in Romania

Camping in Romania

Peste 60 de locuri de campare pentru rulote, autorulote sau corturi, vizitate de noi în cei 6 ani de drumuri prin țară, prezentate pe o hartă interactivă, actualizată 2021.

Pentru fiecare camping din Romania, prin apăsarea click pe locația dorită, găsiți informații detaliate despre facilitățile oferite de fiecare în parte, programul de funcționare, modalitățile de petrecere a timpului în împrejurimi și aveți posibilitatea de calcul a traseului.

Locațiile cuprinse și în ghidul Campsites in Romania 2020 sunt descrise cu ajutorul fotografiilor făcute de noi la fața locului.

Cititorii evaluează locurile vizitate, prin intermediul stelelor, pentru mai multe criterii: locație camping, facilități, petrecerea timpului, curățenie, ospitalitatea proprietarilor.

Cardul Campsites in Romania asigură camparea la un preț redus în 31 de campinguri, reducerea fiind cuprinsă între 5 și 25%.

Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Găsiți rapid locul de campare care vi se potrivește:

  • Facilități

  • Regiune

Indiferent de modul cum călătoriți, cu rulota, autorulota sau cortul, harta campingurilor din Romania se poate dovedi un instrument util în călătoria dumneavoastră.

Vă recomandăm să consultați și Harta calității drumurilor pentru a putea alege cel mai bun traseu către campingul ales.

Dacă destinația următoare a călătoriei voastre este într-o altă țară europeană, vă recomandăm să consultați înainte și pagina cu locuri de campare din Europa.

2 thoughts on “Camping in Romania

Comments are closed.