Despre noi

”Campsites in Romania” reprezintă rodul documentării noastre pe parcursul fiecărui an, la acest moment al patrulea, cu privire la locurile de campare din România. În fiecare an mergem în vizită la peste 70 de locuri de campare de pe întreg teritoriul României, stăm de vorbă cu proprietarii sau administratorii acestora, iar cei care doresc să facă parte din ghidul nostru ne răspund la întrebări în așa fel încât informațiile despre fiecare camping în parte sunt reale și actuale.

”Campsites in Romania – Self-Guided Tours” conține trasee prin România care se pot face cu rulota sau autorulota, cu mașina, bicicleta sau motocicleta, chiar și numai cu rucsacul în spate, independent de mijloacele de transport. Este un îndrumar, o mină de informații pentru orientarea cu ușurință pe drumurile noastre mai bune sau mai puțin bune, pentru a ajunge către puncte de atracție de vizitat negreșit, iar la sfârșitul zilei către locul de campat ce va oferi odihnă și energie pentru o nouă zi de explorat.

Revista ”Rulotism în România” este o publicație periodică ce se adresează pasionaților de drumeții cu rulota sau autorulota, celor care nu sunt familiarizați cu astfel de vehicule, însă doresc să afle ce înseamnă rulotismul și dacă li se potrivește acest stil de viață, dar și celor care bat drumurile fără mașină, pe două roți sau doar cu un rucsac în spate.

 

Dan & Oana CasandroiuDSCN2448

”Campsites in Romania”
”Campsites in Romania – Self-Guided Tours” – www.takethelongwayhome.eu
email : office@takethelongwayhome.eu

”Rulotism în România” – www.rulotism.ro
email : redactie@rulotism.ro / abonament@rulotism.ro

tel. : +40723 625 757 (Dan) // +40724 890 471 (Oana)

Facebook : @takethelongwayhome.eu
Skype Name : Dan Casandroiu

Adress : Principală 60 / 137540 Vulcana-Pandele / Dâmbovița / România