Roadcar – un van sub 30.000 de euro?

https://www.youtube.com/watch?v=311U7Iun-48?rel=0

Prezentată în premieră anul trecut la salonul de Dusseldorf, gama Roadcar ajunge pe piață începând de anul acesta.

În spatele fabricării acestui van cu preț de pornire sub 30.000 de euro stau doi producători de succes, Capron și Pössl, care își combină expertiza și priceperea pentru realizarea unui produs unic și inovativ. Capron este cunoscut în industria rulotelor și a autorulotelor prin prețurile atractive practicate la mărcile ”Carado” și ”Sunlight”, în timp ce Pössl aduce experiența de peste 30 de ani în fabricarea de autorulote avînd la bază un van.
Roadcar își propune să fie cunoscut de public ca fiind un van de cea mai bună calitate la un preț corect, așteptările fiind sporite și amplificate de un marketing abil – prețul de pornire de 29.999 euro (trebuie să mărturisim însă că, în afara prezentării de la Dusseldorf, la celelalte târguri din 2015, Roadcar a avut prețuri de pornire cu puțin peste 30.000 euro).

Prețuri de pornire

Prețuri de pornire

Modelul de pornire a gamei este R540, van compact de 5.40 metri lungime, extrem de agil și cu o experiență la condus similară autoturismelor. Dotările pentru camping cuprind un pat dublu în spate, o bucătărie cu chiuvetă și aragaz, o baie închisă și un loc de luat masa, rezultat în urma pivotării scaunelor din față.

Modelul R600, cu 60 de cm mai lung decăt predecesorul său, permite amplasarea unui dulap suplimentar, avînd dimensiuni sporite pentru bucătărie și zona de zi. Versiunea XL – modelul R640 conține o reașezare a patului, orientat înspre direcția de deplasare, putând fi două paturi independente sau unul singur , de dimensiuni king-size.

Dotările standard nu renunță la calitate, în ciuda prețurilor scăzute, oferind iluminat pe LED sau centrală Truma pe gaz.

One thought on “Roadcar – un van sub 30.000 de euro?

Comments are closed.