ITINEO LB 600

ITINEO LB 600 la T&C Leipzig 2015 - Vedere frontală

ITINEO LB 600 la T&C Leipzig 2015 – Vedere frontală

Specializat în construcția de autorulote de clasă A, producătorul francez ITINEO își fixează ca obiectiv combinația optimă de design cu funcționalitate, exemplificând acest deziderat în cadrul unei game de modele caracterizate prin confortul sporit și interioarele pline de stil. Atingerea acestui obiectiv este facilitată de expertiza pe care ITINEO o primește de la grupul din care face parte, Rapido, cu cei 50 de ani de experiență în construcția de rulote și autorulote.

Producătorul consideră că unul dintre atuurile pe care le are în raport cu concurența este acela că ITINEO continuă construirea autorulotelor, a mobilierului, prin metode tradiționale, într-un mediu și adoptând o filozofie orientată spre valori și familie.

Modelul prezentat astăzi, ITINEO LB 600, este puțin mai lung decât un van, complet compact, fără a pierde însă la capitolul stil. În partea din față prezintă o zonă de zi (capabilă să adăpostească până la 5 persoane) și un pat suspendat perfect integrat (operabil manual). Bucătăria este mai scurtă decât la alte modele, fiind situată în stânga ușii principale, frigiderul de 142l fiind poziționat imediat după banchetă. Spatele este împărțit între patul ”à la française” și baia cu duș separat.

Pentru a îmbunătăți și mai mult confortul este disponibil un pachet suplimentar (considerat însă aproape indispensabil). Acesta include închidere centralizată, aer condiționat manual, cruise control, airbag pentru pasager.