Camping în Bucovina

Ți-ai propus să faci un tur cu rulota sau cortul în Bucovina și cauți un loc de campare pentru călătoria ta? Te invităm să iei în considerare cele 6 campinguri din Bucovina vizitate de noi.

 

 

Natura îşi arată în Bucovina întreaga ei măreție şi mângâie ochiul turistului cu liniile domoale ale obcinilor înverzite, îl impresionează cu liniile îndrăzneţe ale vârfurilor muntoase şi îi deapănă povestea codrilor ei iubiţi.

Zona este încărcată de biserici și mănăstiri renumite pentru picturile exterioare și interioare, edificii unice în lume (în 1975 au primit premiul „Mărul de Aur” de la Uniunea Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor din Turism).

Mănăstirile au fost ridicate în marea lor majoritate în secolele XV – XVI în timpul domniei voievozilor Stefan cel Mare și Petru Rareș. Fiecare dintre acestea are o culoare dominantă („albastrul de Voroneț”, „verde de Sucevița” etc.) și prezintă scene unice prin compoziția lor grafică, scene care descriu momente importante din religie sau din istoria Europei (Cucerirea Constantinopolului la Humor, Geneza si Judecata de Apoi la Voroneț, Scara virtuților la Humor, etc.)

 

 

Campinguri din Bucovina, unde îți recomandăm să te oprești pentru odihnă și pentru a profita din plin de ceea ce oamenii zonei au de oferit:

Dacă vrei să vezi și alte locuri de campare din țară, le poți găsi pe harta campingurilor din România. Și dacă vrei să și economisești în această călătorie, poți folosi cardul de reducere la costurile de campare.