Camping Perića avlija, Serbia

Camping Perića avlija este un camping in Serbia listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 20% la prețul de campare (se primește o parcelă cu electricitate inclusă, achitând costul uneia fără electricitate). Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : satul Orašac , 15213, lângă Šabac // GPS : N 44.74062, E 19.78680 // Tel. : +381 60 68 00 960 // email : sonjagladovic@gmail.com

Perioada de funcționare : 01 aprilie — 30 octombrie

Camping Perića avlija se află în satul Orašac, la 200 de metri de râul Sava.

Există 11 parcele cu posibilitatea de racordare la electricitate, toalete, băi, conexiune internet, zonă de socializare la umbra copacilor, cu băncuțe, mese și loc pentru grătar.

Se poate merge în drumeții, pescui sau înota în râu și se organizează excursii pe muntele Cer. Se pot vizita monumente din împrejurimi, în zona Macva sau în orașul Šabac.

Se organizează numeroase festivaluri, ca Sărbătoarea trandafirilor, întâlnirea Volkswagen old timers sau zilele orașului. În camping se poate simți atmosfera de vacanță la țară, dar și experiența specială oferită de râul Sava (există o plajă urbană, lângă orașul vechi din Šabac).

Se pot organiza excursii de o zi pentru vizitarea împrejurimilor, cu ghid în limba engleză.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Serbia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.