Camping Oaza, Serbia

Camping Oaza este un camping in Serbia listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 5% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : Beogradska (Lacul Vračevgajsko), Bela Crkva 26340, Serbia // GPS : N 44.888858, E 21.386654 //Tel.: +381 65 82 333 93 / +1 202 642 6837 // website : www.camping-oaza.com // email : Hello@Camping-Oaza.com 

Perioada de funcționare : 1 aprilie – 1 noiembrie

Camping Oaza este localizat în Bela Crkva, lângă lacul Vračevgajsko, aproape de autostrada Belgrad-Bela Crkva-România. Cel mai apropiat aeroport este Nikola Tesla Belgrad, la 87 km depărtare de locație.

Facilități oferite: parcare privată gratuită, plajă amenajată pe malul lacului, chicinetă cu frigider, locuri pentru grătar, WiFi gratuit, teren de fotbal, mese și bănci pe malul lacului, loc de joacă pentru copii, jocuri educaționale care folosesc energia naturală.

În locație există și un teatru de vară, se poate închiria o rulotă, biciclete, canoe, se poate pescui și înota. În apropiere sunt diferite monumente istorice, orașul Vršac sau rezervația naturală Deliblato.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Serbia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.