Camping Kapinovski Monastery, Bulgaria

Camping Kapinovski Monastery este un camping din Bulgaria listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : Regiunea Mânăstirii Kapinovsky, Provincia Veliko Tarnovo, Bulgaria // GPS : N 42°58’33.2″ E 25°44’49.22″ // Tel. : +359 884 48 54 54 // website : www.kapinovski.bg/en // email : office@kapinovski.bg

Perioada de funcționare : 3 mai – 24 septembrie

Camping Kapinovski Monastery este situat pe malul râului Veselina, în vecinătatea Mânăstirii Kapinovski, la aproximativ 20 de km Sud de vechea capitală a Bulgariei, Veliko Tarnovo. Veți ajunge ușor urmând drumul către satul Velchevo ce se află la doar 5 km de camping.

Terenul locației este plat, în pădure, înconjurat de zonă muntoasă. Vi se pun la dispoziție o varietate de activități distractive, o piscină pentru adulți și una pentru copii, terenuri de sport, precum și o bogată ofertă de tentații culinare. Este un camping potrivit pentru familii, aventurieri sau iubitori de natură.

Se pot închiria rulote, camere sau corturi suspendate pentru două sau patru persoane, un mod inedit de a petrece noaptea sub cerul înstelat.

Servicii suplimentare oferite: informații turistice complete, service și întreținere pentru vehicul, închiriere de biciclete, servicii veterinare, servicii poștale, asistență medicală.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.