Clever Drive 600

Cu un preț de pornire de până în 30.000 de euro, modelul de autorulota Clever Drive 600 este caracterizat de utilizarea optimă a spațiului, în cei 5,99 metri lungime regăsindu-se toate elementele ce alcătuiesc cerințe ale unei călătorii confortabile.
Varianta de bază a autorulotei este dezvoltată pe Citroen Jumper, există însă și posibilitatea de a opta pentru Fiat Ducato pentru un supliment de 1500 de euro.

În spate se află un pat transversal (1,84 m), în timp ce în partea din față sunt scaunele rotative care, împreună cu bancheta spațioasă alcătuiesc zona de zi. Dacă varianta de bază este croită pentru călătoria a două persoane, modelele superioare ale gamei pot găzdui până la patru persoane, atât în timpul deplasării cât și pentru odihnă.

Bucătăria este dotată minimalist, având un aragaz cu două focuri pe gaz, cu aprindere electrică, o chiuvetă și un frigider de 90 de litri. Dotări minime se regăsesc și în baie, plasticul fiind dominant.


Ceea ce atrage atenția la Clever Drive este PREȚUL, cu câteva mii de euro mai scăzut decât al competitorilor. Dacă merită sau nu, asta ține de aprecierea și nevoile fiecăruia.

Preț: 29990-39990 €
Motorizare: Citroën Jumper, Fiat Ducato
Lungime: 5.41, 5.99 m
Masă: 3300-3500 kg

One thought on “Clever Drive 600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *