Campsites in Romania 2019 – editia PLUS

A aparut ghidul locurilor de campare intr-o editie imbunatatita, pe care am denumit-o Campsites in Romania PLUS

Pe langa cele 60 de campinguri din Romania (din care 31 acorda reduceri la campare in baza cardului) si cele 3 gazde avem acum 2 gazde noi, dar si 5 campinguri din Bulgaria, 5 din Serbia si 1 din Polonia, care accepta cardul Campsites in Romania pentru a acorda reduceri posesorilor.

Daca sunteti posesor de card ”Campsites in Romania 2019”, prima editie, beneficiati de reducerea la costul camparii in toate aceste 42 de locuri de campare si de gratuitatea pentru autorulote la cele 5 gazde. Cardul este acelasi, a ramas neschimbat in ambele editii.

Arata cardul de reducere

Deoarece noi campinguri din Bulgaria si Serbia continua sa adere la proiectul nostru de promovare, va recomandam sa vizitati regulat siteul, pentru a gasi liste actualizate ale reducerilor valabile.

Va incurajam sa folositi aceste carduri si va sugeram sa puneti stampile din locatiile pe care le vizitati pe pagina ”Fill&Win” din ghidurile dvs. Respectand regulamentul acestui joc veti castiga mici suveniruri din partea noastra!

Ghidul Campsites in Romania 2019 PLUS, editie tiparita, poate fi comandat in magazinul cu publicatii dedicate rulotismului.

Va amintim, de asemenea, ca fiecare din campingurile pe care le vizitati poate fi evaluat prin notare pe paginile dedicate lor de pe siteul nostru . Impresiile pe care le impartasiti vor ajuta si alti calatori sa aleaga un camping potrivit, asa ca ne puteti trimite comentariile dvs. (indiferent daca se refera la experiente placute sau la neajunsuri) in vederea publicarii, inclusiv pe adresa de e-mail office@takethelongwayhome.eu .

Puteti folosi harta interactiva si paginile dedicate pentru planificarea calatoriei sau alegerea traseului: