Valcroft, Timisoara

Valcroft este un complex de pescuit sportiv și de recreere destinat celor care iubesc natura și activitățile în aer liber.
Situat pe raza municipiului Timișoara, la câțiva kilometri de centrul orașului, Valcroft este alternativa ideală pentru o zi de relaxare în natură.


Destinat tuturor categoriilor de vârstă, complexul pune la dispoziție 60 de pontoane pentru pescuit sportiv, bar, restaurant, terasă cu o capacitate de 200 de persoane, magazin de nadă, momeli și articole de pescuit, spații de cazare.
Suprafața de 2,4 ha luciu de apă, adâncimea apei (cuprinsă între 2,2 m și 3,7 m), densitatea ideală de pești precum și calitatea acestora îi recomandă ca fiind una dintre cele mai bune locații de pescuit sportiv din zona de vest a țării.
Cei care aleg locația ca loc de campare participant la rețeaua de gazde ”Campsites in Romania” pot avea acces la electricitate, toalete și dușuri, terasă, grătar, livrări de alimente, internet wireless. Sunt acceptate animalele de companie. În locație există restaurant și bar unde se pot servi preparate din pește, băuturi alcoolice și non-alcoolice.
Timișoara este inima regiunii istorice Banat și a fost desemnată Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2021.

 


Folosind cardul ”Campsites in Romania” completat pe verso cu datele personale, administratorii complexului Valcroft vă vor găzdui pentru cel mult 24 de ore pe proprietatea lor. Găzduirea este gratuită, însă interesul arătat produselor și activităților pe care le găsiți aici este un mod simplu de a mulțumi proprietarilor.