ESPAÑA DISCOVERY 2015

Varianta iberică a mult mai cunoscutului France Passion este ESPAÑA DISCOVERY. Pentru anul 2015 există mai mult de 140 de gazde în întreaga Spanie, in provinciile Valencia, Cataluña, Aragon, Galicia, Țara Bascilor, Navarra și La Rioja, Ribera del Duero și Andaluzia, care își așteaptă oaspeții pentru a vizita fermele, restaurantele sau viile lor și să afle mai multe despre produsele locale.


Programul ESPAÑA DISCOVERY 2015 oferă detalii cu privire la zonele de parcare și înnoptare într-un mediu sigur pentru 24 de ore (maxim), cu nici o obligație financiară sau comercială, exclusiv pentru utilizatorii de autorulote care sunt membri ai acestui program. Astfel, rulotiști din Spania și întreaga Europă pot parca și rămâne peste noapte pe proprietăți ale gazdelor GRATUIT.
Pe de altă parte, gazdele participante vor fi în măsură să promoveze o parte din produsele lor către vizitatori, oameni care știu să aprecieze calitatea și valoarea.
Cumpărarea ghidului identifică calitatea de membru al ESPAÑA DISCOVERY 2015. Simplul gest al rulotistului de a arăta ghidul curent către locația gazdă îl va legitima ca membru al programului. Între membrii și gazdele lor nu există nicio obligație financiară sau comercială. Cu toate acestea, rulotistul trebuie să respecte regulile generale, un amestec de curtoazie și respect pentru ceilalți, astfel cum este prevăzut în Codul de conduită.
Se impune precizarea că opririle incluse în ESPAÑA DISCOVERY sunt zone de parcare sigure, dar nu sunt echivalentul unui camping sau zone de servicii.


Pretul abonament anual este de la 28 € (22 € ghid + 6 € livrare). Perioada de valabilitate a abonamentului este de un an: Ianuarie 2015-martie 2016. Abonamentul vă dă dreptul să primiți Discovery Guide + Spain Guide Map Areas.
Spain Guide Map Areas prezintă mai mult de 400 de zone de servicii în Spania, într-un format simplu și util (69x48cm). Informațiile conținute: tipul de zonă de servicii, coordonatele GPS (grade, minute, secunde) și servicii disponibile.

0 thoughts on “ESPAÑA DISCOVERY 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *