Truma app – noul confort digital app-solut de la Truma

https://www.youtube.com/watch?v=bnq4ARVbf5k?rel=0

Noua aplicație pentru smatphone și tabletă de la Truma oferă o soluție gratuită, perfectă pentru sporirea confortului în camping.

Truma app vă ajută rapid și fără probleme pentru:

– poziționarea perfectă a rulotei sau autorulotei, ținând cont de cursul soarelui;
– asigurarea nivelului absolut orizontal al autovehiculului de agrement;
– găsirea celui mai apropiat dealer sau service Truma;
– răsfoirea manualului de utilizare pentru produsul dvs. Truma, chiar și fără acces la internet.

Un avantaj absolut al aplicației sunt cele două instrumente de campare.

Primul răspunde întrebărilor care chiunie orice rulotist: Unde este cel mai bun loc pentru mașina mea? Care este poziția soarelui? Cadranul solar al aplicației Truma ajută la selectarea poziției corecte pentru amplasarea vehicului prin intermediul unei busole care arată unde și când, răsăritul, apusul și evoluția soarelui .

Cel de-al doilea instrument reprezintă o funcție de asistență pentru așezarea vehiculului la nivel, pentru a se asigura că rulota sau autorulota este perfect orizontală. Se amplasează telefonul smartphone pe podeaua vehiculului, se introduc distanțele între roți / osii și aplicația vă va ghida în procesul de nivelare cu instrucțiuni vocale scurte și semnale acustice.

În plus, această aplicație ține toți utilizatorii la curent cu știrile și informațiile despre produsele Truma. De asemenea, clienții pot obține un acces rapid la manuale de utilizare, instrucțiuni scurte și sfaturi pentru produsele Truma pe care le folosesc. Un alt avantaj: instrumentul de căutare integrat permite găsirea rapidă a dealerilor autorizați și a partenerilor de service Truma.

logo_truma_en

Pentru a descărca noua aplicație Truma app pentru smartphone sau tabletă:

Descarcă de la Apple iTunes

Descarcă din Google Play

0 thoughts on “Truma app – noul confort digital app-solut de la Truma

  1. Cred ca e mai folositor pentru oameni sa inteleaga ce reprezionta punctele cardinale si traiectoria soarelui, folosind o simpla busola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *