KNAUS Eurostar

Viziunea se transformă în realitate – Noul KNAUS Eurostar

https://www.youtube.com/watch?v=wS6hUhSQTSs?rel=0

“Caravisio”, prototipul de rulotă a viitorului, a fost punctul culminant al Salonului de la Düsseldorf din 2013. După numai 18 luni, Knaus Tabbert GmbH, producător de frunte de rulote și autorulote din Europa, prezintă KNAUS Eurostar, o rulotă de serie care a adoptat o mare parte din conceptul general al acestui prototip spectaculos.

caravisio

Ca răspuns la scăderea cifrelor de înmatriculare ale rulotelor noi în Europa, și, în special, cu intenția de a crește interesul pentru camping ca și formă de vacanță, Knaus Tabbert GmbH a prezentat în vara anului 2013 conceptul “Caravisio”. Cu acesta, producătorul a dorit să inițieze o largă discuție despre viitorul rulotei – și a avut succes.

“Interesul public pe care acest proiect l-a creat a depășit chiar cele mai înalte așteptări ale noastre”, spune Swen Dluzak, responsabil de produs și management de brand (KNAUS și Weinsberg). “Numeroasele răspunsuri pozitive au fost pentru noi o confirmare a faptului că acest studiu a fost o încercare reușită”.

KNAUS Eurostar împlinește “Caravisio”

În plus față de conceptul inovator ”Caravisio”, cu noul Knaus Eurostar, Knaus Tabbert implementează soluții moderne de detaliu pentru bucătărie, baie și camera de zi. Elementul central în bucatarie este plita cu inducție de înaltă calitate însoțită de o chiuvetă adâncă din oțel inox.

Zona de relaxare generos dimensionată poate fi schimbată cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii de la un lounge confortabil într-un birou modern, cu conexiuni pentru laptop sau tabletă.

Între camera de zi și sala de dormit este poziționată o cameră de baie mare, unde, în afară de o toaletă modernă și o chiuvetă robustă, este prevăzută și o cabină de duș.

KNAUS Eurostar: Autorulota într-o rulotă

Ca o “Autorulotă într-o rulotă” KNAUS Eurostar combină elementele de design din industria auto cu tehnologiile moderne. Rulota este proiectată special pentru satisfacerea cerințelor clienților exigenți, pentru o folosire intensivă, arătând o mare importanță pentru fiecare echipament în parte. Caracterul sportiv al exteriorului este definit de elemente luminoase cu LED, dezvoltate special pentru spatele rulotei.

eurostar_exterieur_02

În versiunea standard, pereții laterali ai Eurostar 650 de ES sunt construiți în TVT (Top Value Technology), materiale ușoare, inovatoare și, în special, rezistente la intemperii. În plus, rulota prezintă o rezistență sporită la impact, datorita materialelor componente – LFI (Long-Fiber-Injection).

Grafica exterioară: Libertatea de design

“Libertate de design” este numele pe care Knaus Tabbert GmbH îl dă unei tehnologii complet nouă, prin utilizarea de imagini digitale care pot fi folosite pentru imprimarea pe fiecare perete lateral al rulotei. Grafica exterioară a noului Knaus Eurostar se bazează pe acest proces unic de imprimare digitală, ce permite un design al peretelui lateral, cu aspect tridimensional și cu un puternic efect de profunzime – fără a mai fi nevoie de folii sau colante.

Noul KNAUS Eurostar va fi disponibil la dealeri din primăvara anului 2015 și va avea un preț de 49.990 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *