Park4night

Cu ajutorul aplicației Park4night, proprietarii de autorulote pot găsi locuri unde să înnopteze, să se relaxeze, zone de picnic sau pur și simplu un loc unde să ia o pauză de la condus.

https://www.youtube.com/watch?v=igelMt2klc4?rel=0

Prin conectarea aplicației la GPS se obține o mai bună acuratețe a poziției.

Aplicația poate fi folosită și off-line, astfel, se pot descărca locațiile din zona unde se merge în vacanță, iar conexiunea la internet nu mai este necesară pentru acest lucru. În momentul în care este disponibilă o conexiune internet, se pot face actualizări cu locațiile nou-adăugate. În cazul în care este descoperit un nou astfel de loc, acesta se poate împărtăși celorlalți utilizatori ai aplicației. Dacă la acel moment nu există conexiune internet se poate crea noul loc off-line, publicându-se de îndată ce internetul este disponibil.

Există posibilitatea informării în legătură cu activități în aer liber ce se pot desfășura în împrejurimi (trasee de bicicletă, pescuit, cățărat, trasee prin pădure etc.).
Descărcarea aplicației este gratuită, însă unele caracteristici ale acesteia sunt contra-cost.

park4night

Park4night a fost creată în anul 2011, cu un număr de 11 locații descrise. În anul 2014 erau descrise peste 10.000 de locații partajate de administratorii aplicației și de utilizatori, pe toată întinderea Europei. Lucrurile au evoluat, ajungând în anul 2018 la peste 45 000 de locații din Europa și din lume.

Aplicația Park4night este disponibilă pentru descărcare în GooglePlay și AppStore.

One thought on “Park4night

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *