Caravan Salon Düsseldorf 2019

Zile întregi îți sunt necesare să vizitezi cei 214,000 metri pătrați de suprafață expozițională, să ajungi la toate cele 600 de branduri prezente și să urci în cât mai multe din cele 2,100 de vehicule recreaționale ce încearcă să mulțumească toate gusturile și bugetele.

https://www.youtube.com/watch?v=J8FuIZXFuag?rel=0

Pe lângă acestea, turiștii găsesc accesoriile necesare, corturi și case mobile, propuneri de destinații de vacanță și camping în cele 13 hale și în spațiul expozițional exterior.

”Campsites in Romania” la Caravan Salon Dusseldorf

Pe noi (”Campsites in Romania”) ne-ați putut găsi împreună cu prietenii de la Park4night la standul E19 din Hala 7, cea dedicată turismului de camping.

https://www.youtube.com/watch?v=h35pl0DKvHw?rel=0

La Caravan Center (Großparkplatz P1) vizita la Caravan Salon devine cu adevărat o experiență unică. Până la urmă, este cea mai mare parcare de rulote din Europa – cel puțin pe durata CARAVAN SALON – putând găzdui nu mai puțin de 3,500 de echipaje. În timpul celor 10 zile de expoziție aici au fost în total între 60,000 și 70,000 înnoptări.
După programul obositor al salonului, Caravan Center a fost un permanent punct de întâlnire pentru comunitatea rulotistică, fiind laolaltă expozanți, vizitatori, jurnaliști și alți admiratori ai fenomenului. Mai mult, un mare cort de evenimente a găzduit spectacole cu muzică și distracție pe întraga perioadă.

 

Pentru cei ce au vrut să profite de prezența la Dusseldorf pentru vizite ale orașului, era pus la dispoziție transport gratuit către și dinspre oraș, până seara târziu.

 


La început a fost un vis, căci participarea ca expozant la cel mai mare târg de profil al lumii presupune și costuri pe măsură. Am reușit însă ca, după 5 ani de dezvoltare a ghidului ”Campsites in Romania”, să ne putem împlini această dorință, și să ne putem prezenta la această mare manifestare a rulotismului european. O considerăm ca o confirmare a traseului nostru dar și ca o recunoaștere a eforturilor depuse în ultimii ani. Acum, nu ne rămâne decât să ne dorim să revenim 🙂 (și da, chiar vrem să revenim).