Campsites in Romania

În cei șase ani de călătorii prin România, am vizitat mai mult de 60 de campinguri pentru rulote, autorulote sau corturi. Prezentăm experiența noastră prin intermediul unei hărți interactive, actualizată în 2021.

Prin click pe locația dorită găsiți pentru fiecare camping din Romania listat detalii despre serviciile oferite, perioada și orarul de funcționare, idei de petrecere a timpului în jurul locului de campare și vă puteți calcula traseul cu ajutorul Google Maps. O primă impresie asupra locului unde veți campa vă puteți face cu ajutorul fotografiilor făcute de noi sau puteți analiza notarea dată de ceilalți vizitatori.

Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Găsiți rapid locul de campare care vi se potrivește:

  • Facilități

  • Regiune

Consultând Harta calității drumurilor vă veți putea hotărî asupra traseului optim către campingul ales pentru petrecerea nopții.

Dacă destinația următoare a călătoriei voastre este într-o altă țară europeană, vă recomandăm să consultați înainte și pagina cu locuri de campare din Europa.