Store

Abonament anual - revista tipărită

SKU 0032
130.00LEI
In stock
1
Product Details

Revistele aferente abonamentului anual la revista tipărită se expediază în luna apariției (ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie, noiembrie). Abonamentul va conține și ghidul, cardul și harta ”Campsites in Romania 2021”.

Revista ”Rulotism in Romania” este prima revista dedicata rulotismului romanesc, apare la fiecare 2 luni incepand cu martie 2016. Structurată pe trei categorii mari de subiecte - Camping și călătorii, Vehicule recreaționale și Oameni și experiențe, publicația aduce în atenția cititorilor articole de interes pentru pasionații turismului de camping, indiferent de modul în care călătoresc, cu cort, rulotă sau autorulotă.

Ghidul locurilor de campare din România, ajuns la a cincea editie, reprezintă o mină de informații privind turismul de camping din țara noastră. Informațiile complete și actualizate despre locurile de campare prezentate, datele de contact și facilitățile sunt întregite de o hartă detașabilă format A2, precum si de cardul de reducere ”Campsites in Romania”. În anul 2021 cardul este acceptat în 52 de locuri de campare din Romania, dar si din Bulgaria, Serbia, Grecia si Polonia, prin intermediul său turistul beneficiind de discounturi între 5 și 25% din tariful campării.

CampingCard ACSI este esenţial pentru fiecare rulotist entuziast!

Acest card de reducere permite camparea la preț redus în extra-sezon*. Plătești unul din cele 5 tarife fixe, reduse per noapte. Toate campingurile se află în ghidul în două volume pe care îl primești odată cu cardul de reducere.

Avantajele cardului de reducere ACSI:

  • până la 60 % reducere în afara sezonului
  • preț pentru 2 adulți : 12 €, 14 €, 16 €, 18 € sau 20 €
  • la numai 4 înnoptări** îți poți recupera integral prețul achiziționării cardului
  • copiii până la 6 ani beneficiază de gratuitate în peste 650 de campinguri
  • 2.872 campinguri participante din 21 de țări europene
  • toate sunt inspectate anual de către inspectori ACSI
  • primești reducerea pe loc la prezentarea cardului
  • ghidul conține coordonatele GPS ale campingurilor
  • include un mini atlas cu hărți


Transportul primului colet se face prin metoda aleasa de dvs., cu plata integrală a abonamentului anual la primirea acestui colet.Save this product for later