Camping Emanuil, Bulgaria

Camping Emanuil este un camping in Bulgaria partener al ghidului Campsites in Romania.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 5% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : Gurkovo 6172, Bulgaria // GPS : N 42°34´35.4″ E 25°53´14.2″ // Tel. : 0896835754 // website : www. campingemanuil.com / https://www.facebook.com/camping.emanuil/ // email : campingemanuil@mail.bg

Perioada de funcționare : 1 mai – 30 septembrie

Camping Emanuil este localizat în zona barajului Jrebchevo, la 5 km depărtare de satul Panicherevo și 15 km de orașul Nova Zagora. Se află pe drumul european E55 Svilengrad-Rousse, la 10 km de autostrada Sofia-Bourgas, pe principala rută care leagă România de Grecia sau Turcia.

Campingul este potrivit pentru corturi, rulote și autorulote. Facilități: electricitate, apă, băi și toalete, lavoare, loc pentru luat masa, loc de joacă pentru copii, Wi-Fi, bungalouri fără baie proprie și rulote pentru închiriat.

Barajul Jrebchevo se află între Stara Planina și Sredna Gora, iar campingul este situat pe unul din malurile barajului; accesul se face pe drum asfaltat și beneficiază de toate mijloacele de comunicare necesare. Barajul este unul dintre cele mai mari din Bulgaria, bogat în pește, cu numeroase cascade, ceea ce oferă oportunități pentru practicarea sporturilor nautice, vânătoare și pescuit. Zona este curată din punct de vedere ecologic, cu o climă moderat-continentală cu patru anotimpuri, priveliști frumoase, aproape de păduri de foioase și conifere.

 

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.