Camping Gythion Bay, Grecia

Camping Gythion Bay este un loc de campare în Grecia situat în peninsula Peloponez, pe malul mării, de-a lungul plajei Mavrovouni.

Peninsula Peloponez este un loc ce combină monumente arheologice, mitologie și istorie, alături de cele mai frumoase plaje. Se pot vizita faimoase situri antice cum ar fi Olympia sau Epidavros, dar și castele medievale cum ar fi Monemvasia sau Mystras. Priveliștea combină măreția munților și liniștea plajelor de nisip.

Campingul are o suprafață de 40.000 mp cu copaci și doar câteva parcele delimitate, din care unele au vedere către mare. Vehiculele recreaționale mai înalte sau lungi au loc de campat sub copacii înalți.

Discount Campsites in Romania : 10 %

Adresa: Plaja Mavrovouni Gythion Peloponnese 23200, Grecia

Tel.: +30 2733022522

GPS: N 36.729588, E 22.544938

e-mail:  contact@gythiocamping.gr

website:  https://www.gythiocamping.gr

Perioada de funcționare : 1 aprilie – 31 octombrie

Facilități oferite: electricitate 220V, apă, toalete, băi și dușuri cu apă caldă, 2 băi pentru persoane cu dizabilități, loc de joacă pentru copii, facilități pentru mame și bebeluși, spălătorie cu mașini de spălat automate, punct de servicii pentru autorulote, chicinetă, frigider și congelator, Wi-Fi hot spot în zona de relaxare.

Animalele de companie sunt bine venite, sub supraveghere.

Un minimarket este deschis de la 1 iunie până la 15 septembrie, iar cel mai apropiat supermarket se află la 2 km depărtare.

Barul și taverna din locație servesc preparate locale tradiționale.

Campingul are acces direct la o plajă de 5 km lungime, plaja Mavrovouni. Locul este preferat de țestoasa de mare care vine pe această plajă la începutul lunii iulie pentru a depune ouă.

Seara se organizează competiții de volei pe nisip sau ping-pong.

Pentru cei care practică windsurfing și kite surfing, campingul are un loc special lângă plajă pentru curățarea și depozitarea echipamentului pentru aceste sporturi.

Piscina este gratuită pentru cei cazați în camping, are 1,40 m adâncime și include o piscină mai mică pentru copii.

Se pot închiria biciclete cu care se pot face rute cu plecare și sosire în camping.

Se pot închiria corturi sau rulote echipate.

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Și dacă nu Grecia este următoarea destinație, puteți găsi un alt loc de campare în estul Europei.