Camping Zornica Kuca, Serbia

Camping Zornica Kuca este un camping din Serbia partener al ghidului Campsites in Romania.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : Radise Jovanovica 20, 11460 Baćevac / Belgrad / Serbia // GPS : N 44.57756 E 20.38827 // Tel. : +381(0)69 254 0 254 // website : https://www.zornicakuca.rs // email : recepcija@zornicakuca.rs

Perioada de funcționare : 1 aprilie – 31 octombrie

Camping Zornica Kuca este localizat în Baćevac, la doar 30 de km de capitala Serbiei, Belgrad, la 17 km de autostrada E 75 și la 5km depărtare de autostrada Ibarska.

Are o suprafață de 0,5 ha, este înconjurat de natură și priveliști magnifice. Are o capacitate de 30 de locuri dotate cu conexiune la apă și electricitate, dușuri cu apă caldă și toalete, un loc special amenajat pentru foc de tabără în centru pentru o experiență comună cât mai plăcută.

Toate facilitățile resortului sunt aproape de camping, respectiv un teren de volei pe nisip, mini-fotbal și trei alei pentru plimbare. Mai mult, există un magazin de suvenire cu produse tradiționale din Serbia (miere, dulceață, rakija).

Restaurantul este deschis pentru toți oaspeții, iar aceștia pot încerca preparate din bucătăria sârbească, ca plăcinte sau sac, dar și cafea sârbească cu ratluk.

Animalele de companie sunt bine venite.

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Serbia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.