Camping Zlatibor, Serbia

Camping Zlatibor este un camping in Serbia listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : Tic polje, 31315 Zlatibor, Serbia // GPS : N 43.72134, E 19.70859 // Tel. :+ 381 (0)64 851-76-51 // website : www.zlatibor.org.rs // email: camp@zlatibor.org.rs

Perioada de funcționare : 01 aprilie — 01 noiembrie

Camping Zlatibor se află în partea de SV a Serbiei, la 230 de km distanță de Belgrad, 240 de km de Podgorica și 185 de km de Sarajevo. Este situat aproape de principalul drum ce leagă Belgrad de Muntenegru, la 500 m de centrul stațiunii Zlatibor.

Are categoria 3 stele, o suprafață de 2 ha cu 60 de locuri pentru campat, într-o pădure de pini.

Campingul deține o cameră comună pentru oaspeți, zone cu facilități în aer liber pentru copii, recepție, bucătărie echipată, spălătorie, dușuri în interior și exterior, foișor cu echipament pentru grătar, facilități pentru persoane cu dizabilități, loc special pentru depozitarea gunoiului, sistem pentru golire ape gri și spațiu pentru spălat autovehicule, telefon și internet wireless.

Se pot închiria camere.

Fiecare parcelă dispune de conexiune la apă și electricitate.

Destinația este ideală pentru drumeții, rute cu bicicleta, pescuit în lacul Ribnicko din apropiere sau excursii de o zi pentru vizitarea împrejurimilor.

 

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

5/5 (2)

 

Dacă nu Serbia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.