Camping Belgrade Avala, Serbia

Camping Belgrade Avala este un camping in Serbia listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : str. Kragujevački, 110 A, 11232 Ripanj, Belgrad, Serbia // GPS : N 44.6186229 E 20.5554618  // Tel. : +381 69 555 1227 // website : www.campingbelgradeavala.com // email : info@campingbelgradeavala.com

Perioada de funcționare : 01 aprilie – 31 octombrie

Camping Belgrade Avala este situat lângă Belgrad și deține toate elementele necesare unui camping european modern, confort și securitate.

Se află în vecinătatea capitalei Serbiei, foarte aproape de autostradă și se pot organiza vizite cu minibus atât către Belgrad, cât și către alte destinații din țară.

În anul 2018 a fost construită, în cadrul campingului, o cramă cu terasă unde oaspeții pot degusta și cumpăra vinuri de casă.

Se pot organiza mese la restaurantul local, cu grătar tradițional.

Printre alte facilități, în locație există o piscină mare, supraterană.

Oaspeții au posibilitatea de a vedea o expoziție permanentă de sculpturi în piatră ale unor artiști bine-cunoscuți din Serbia și Europa.

Proprietarii recomandă folosirea în sistemele de navigație a coordonatelor GPS sau a hărții Google, deoarece folosirea adresei poate conduce către locul greșit sau către drumuri locale înguste.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Serbia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.