Camping Asin, Serbia

Camping Asin este un camping în Serbia listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : Cezava, 12224 Dobra, Serbia // GPS : N 44.641010, E 21.838954 // Tel. : +381 62 8089 246 // website: https://camping-asin.com/ // email : milenavasic1908@gmail.com

Perioada de funcționare : 1 mai – 1 octombrie

Camping Asin oferă până la 15 parcele pentru corturi și rulote sau autorulote, cu acces la electricitate, dar și camere pentru închiriat, un bungalow sau 2 rulote.

Facilitățile sanitare oferite constau în toalete și dușuri separate, spațiu pentru spălat vesela, o bucătărie echipată și spațiu pentru grătar.

Se pot organiza diferite degustări ale preparatelor specifice zonei. Se pot închiria biciclete pentru a vizita zona din jur, iar animalele de companie sunt bine venite într-un spațiu special amenajat.

Campingul este situat în Parcul Național Djerdap, în partea de NE a Serbiei, la granița cu România. Este o zonă de păduri de-a lungul fluviului Dunărea. Există numeroase poteci marcate. Vecinătatea fluviului Dunărea oferă acces la observarea păsărilor, pescuit sau pentru diverse sporturi pe apă.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Serbia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.