Camping Saint George, Bulgaria

Camping Saint George este un camping din Bulgaria, partener al ghidului Campsites in Romania.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Reducerea este valabilă și dacă alegeți să vă cazați la hotelul complexului. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : str. Pirgos, nr. 1, 9654 Kavarna, Bulgaria // GPS : N 43.406762286839204, E 28.249411582946777

// Tel. : +35957088015 // +359888729693 // website : www.saintgeorgesea.com // email : saintgeorgeresort@gmail.com

Perioada de funcționare : pe tot parcursul anului

Camping Saint George este parte din Saint George Resort și este situat la malul Mării Negre din Bulgaria, între orașele Balchik și Kavarna. Datorită climatului unic din această țară, vă puteți bucura de o vacanță însorită de vară într-un centru de recreere relaxant, cu o gamă variată de activități pe care le puteți practica în cadrul complexului sau în împrejurimi: pescuit, scufundări, mers cu bicicleta, wind surf, golf, yachting, călărie, tir sportiv.

Complexul include un hotel, un complex de apartamente, camping, restaurant, piscină, bar pe plajă, parcare, toate situate într-o zonă verde, aproape de malul mării.

Campingul are o suprafață de 30 acri, asigură conexiune Wi-Fi gratuit, parcare gratuită pentru oaspeți, conexiune la electricitate și apă curentă, iar dușurile, băile și celelalte surse de apă, ca de altfel toate sursele din complex, furnizează apă minerală certificată.

Campingul este deschis pe tot parcursul anului, este păzit, are 200 de parcele pentru campat și acces la o plajă lungă de 1 km.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

4/5 (1)

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.