Camping Zora, Bulgaria

Camping Zora este un camping din Bulgaria listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa : str. Treti Mart, 66, Obzor 8250 / Bulgaria // Tel.: +359 556 32 171 // e-mail: zoracamping@gmail.com // website: http://www.zora-ob.com

Perioada de funcționare : 24 mai – 15 octombrie

Campingul este situat în mica stațiune de la Marea Neagră numită Obzor, la doar 150 de metri de plajă, una dintre cele mai mari plaje cu nisip din Bulgaria.

Obzor se află la aproximativ 60 de km de orașele Varna și Burgas și la 30 de km de localitatea Nesebar, patrimoniu mondial UNESCO.

Există diferite moduri de cazare pentru oaspeții campingului: 11 bungalouri (case din lemn), 8 camere în vilă, dar și parcele pentru corturi, rulote sau campere. Toți oaspeții au acces la electricitate și apă, dușuri cu apă caldă, internet WiFi, bucătărie de vară cu grătar.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.