Camping Shkorpilovtsi, Bulgaria

Camping Shkorpilovtsi este un camping din Bulgaria listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 5 % la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa: Dolni Chiflik, k. k. Shkorpilovtsi 16 /Coastal street/Bulgaria // GPS: N 42.9565664, E 27.8961052 // Tel.: +359 877 13 30 30 // website: www.campingshkorpilovtsi.bg  // e-mail: office@campingshkorpilovtsi.bg

Perioada de funcționare: 1 mai – 15 octombrie

Camping Shkorpilovtsi este una dintre cele mai noi locații de campare din Bulgaria. A fost construit în anul 2018, în stațiunea cu același nume și este situat pe plajă, la doar 200 de metri de malul mării. A fost clasificat cu 2 stele de către Ministerul de Turism al Bulgariei. Accesul se face de la drum asfaltat. Oferă toate facilitățile necesare unei șederi confortabile cu camperul, rulota sau cortul – 49 de parcele cu iarbă, alei cu pietriș, electricitate și apă la toate parcelele, blocuri sanitare moderne cu acces pentru persoane cu dizabilități și obiecte sanitare joase pentru copii. În anul 2018, locația a fost evaluată de către German Automotive Club și a fost inclusă în catalogul acestora.

Locul este o combinație între munte și plajă – cea mai frumoasă parte din estul versanților Stara Planina (Munții Balcani) acoperiți de o pădure variată și plaja vastă de nisip fin.

Plaja este cea mai mare din Bulgaria, are o lungime de 12 km și o lățime ce ajunge până la 200 de metri. Dimensiunea plajei oferă multiple posibilități pentru o ședere liniștită, cu spații intinse neocupate, chiar și în toiul sezonului.

Este un loc popular pentru întâlnirea celor care practică surfing, windsurfing sau kite la malul Mării Negre din Bulgaria. Plaja este zonă protejată cu același nume, parte a rețelei European Natura 2000. În apropiere se află și rezervația Kamchia Sands.

În clădirea principală a campingului se găsesc recepția, facilitățile sanitare, spălătoria, bucătăria comună, punct de prim ajutor, un sediu tehnic și alte lucruri necesare unei șederi plăcute pentru fiecare oaspete. Terenul este plat și asigură acces facil către toate spațiile, atât cu mașina cât și pe jos.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

5/5 (2)

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.