Camping Kromidovo, Bulgaria

Camping Kromidovo este un camping din Bulgaria listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 5 % la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa: satul Kromidovo, Petrich, Blagoevgrad 2871, Bulgaria // GPS : N 41º 27′ 15.1″ E 23º 21′ 47.9″ // Tel. : +359  886 648 714 // website : www.campingbulgaria.eu // email : campingkromidovo@gmail.com

Perioada de funcționare : martie – 31 octombrie

Campingul este situat la poalele lanțului muntos Pirin – o zonă protejată, de o frumusețe naturală deosebită, în vecinătatea munților Belasitsa, Ograzhden și Slavyanka. Locul de campare și pensiunea se află la 5 km de autostrada E79 care leagă Sofia de Grecia, dar și la aproximativ 15 minute de granița cu Grecia de la Kulata, la 2 ore de Salonic sau Sofia și la 1,5 ore de stațiunea de ski Bansko. Kromidovo este un sat liniștit cu magazine pentru provizii de bază și câteva baruri, iar zona este cunoscută pentru viticultură.

Puteți închiria un cort, o cameră în regim de pensiune sau un apartament, dar și un cort teepee de lux pentru o experiență glamping.

Facilități oferite: electricitate, apă, internet WiFi, bucătărie modernă, dușuri și toalete, spălătorie. Locația promovează responsabilitatea asupra mediului înconjurător prin produse organice proprii, duș solar, colectarea selectivă a deșeurilor și reciclare, reciclarea apelor gri, toaleta chimică poate fi folosită numai cu produse ecologice.

 

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.