Camping Atliman, Bulgaria

Camping Atliman este un camping din Bulgaria listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

Folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare. Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.

Adresa: 8183 Kiten, Primorsko shose / Bulgaria // GPS: N 42.2392, E 27.7657 // Tel.: +359 899 195 566 // e-mail: office@atliman.bg // website: https://atliman.bg

Camping Atliman este localizat în satul Kiten din Bulgaria. Se află la 30 de metri de plajă. Este înconjurat de păduri și dune de nisip. Golful Atliman este cunoscut pentru cea mai liniștită plajă cu valuri sigure și adâncime graduală.

În fiecare an, în mijlocul sezonului de vară, zona este o atracție atât pentru turiștii bulgari, cât și pentru cei din alte țări, fascinați de farmecul golfului și de clima plăcută.

Locul de campare Atliman a fost deschis oficial în luna iunie 2018. Este construit conform standardelor europene și deține parcare, recepție, facilități sanitare și electricitate.

Puteți obține indicații privind traseul către camping utilizând harta de mai jos:

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Bulgaria este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.