Ce este CampingCard ACSI?

ACSI 2019 in Romania

Ușor de folosit și de încredere – de aceea produsele ACSI sunt populare printre rulotiști, dar și cei ce vor să călătorească în Europa cu cortul profită de avantajele aduse de cardurile de reducere la costul de campare. În fiecare an sunt trimiși în teren peste 300 de inspectori pentru a culege informații despre campinguri.

De mai bine de 50 de ani, compania olandeză ACSI (AutoCamperServiceInternational) a pus în legătură campingurile și turiștii, cu pasiune și dedicație.

În acest context CampingCard ACSI este produsul de bază al acestora şi noi am adus CampingCard ACSI 2019 în România. Din ce în ce mai mulți rulotiști se folosesc de cardul de reducere (și de ghidul ce îl însoțește) când campează în afara sezonului. Produsul este avantajos atât pentru turiști cât și pentru campinguri. Prețul de achiziție al cardului se poate recupera integral după doar câteva înnoptări.

În anul 2019 se poate campa la preț redus în extrasezon în 3400 campinguri din 21 de țări europene. Proprietarii campingurilor garantează aceleași servicii de calitate și ospitalitate ca și în sezonul de vârf. Cele mai importante facilități sunt disponibile la aceeași calitate și în extrasezon, doar prețul este redus pentru acestea.

Am făcut anul trecut un film de prezentare generală a CampingCard ACSI, şi, cum principiile de bază rămân neschimbate, îl puteţi viziona aici:

 

Cum funcționează CampingCard ACSI?

1. Completează în întregime datele tale pe card (numai un card completat în întregime este acceptat). Cardul de reducere este valabil pentru 1 an calendaristic și poate fi folosit numai de către persoana ale cărei date figurează pe acesta.

2. Arată cardul tău de reducere la sosirea în camping (este valabil pentru 2 adulți). Atunci când faci o rezervare (dacă este cazul) este important să menționezi că te vei folosi de CampingCard ACSI.

3. Vei plăti unul din cele 5 tarife: 12 euro, 14 euro, 16 euro, 18 euro sau 20 euro (în principiu, cu CampingCard ACSI plătești factura de cazare la terminarea sejurului, însă metoda de plată și momentul plății se supun regulilor campingului; de exemplu: dacă vrei o singură înnoptare sau dacă vrei să faci o rezervare, campingul îți poate cere să plătești integral la sosire sau să depui un avans; recepția campingului te va informa în legătură cu politica acestuia privind plățile; în cazul în care plătești la plecare, arată din nou cardul de reducere la recepție, înainte de a ți se întocmi factura).

Poți, de asemenea, să profiți de campare la preț redus alături de copiii sau nepoții tăi (sub 6 ani). Un număr de 719 campinguri oferă campare gratuită pentru până la 3 copii sub 6 ani. Aceste campinguri pot fi recunoscute în ghid pe baza logoului. Atenție : chiar dacă un camping are logoul specific gratuității pentru copii sub 6 ani, pot exista totuși taxe turistice către administrația locală; facilități ca jetonul pentru duș nu sunt incluse pentru copii.

logo acsi copii

Campingurile din ghidul ACSI, care au această siglă, oferă campare gratuită pentru copii sub 6 ani

Inclus în reducerea de care beneficiezi pe baza CampingCard ACSI:

parcelă (unele campinguri fac distincție între parcelă standard și parcelă de lux; acestea din urmă sunt mai mari și au propriile surse de apă și loc pentru canalizare; este la latitudinea campingului ce fel de parcelă vei folosi și NU VEI PUTEA SOLICITA o parcelă de lux; reține și că unele campinguri și-au adaptat regulile privind rulotele cu 2 axe și autorulotele mari care nu încap pe o parcelă standard);

– înnoptare pentru 2 adulți (campingurile oferă parcele potrivite pentru 2 adulți; campingul poate decide unilateral dacă mai mult de 2 adulți pot campa pe o parcelă sau, în caz contrar,  îi va îndruma către parcele care nu sunt amenajate pentru utilizatorii CampingCard ACSI și care nu vor avea taxe reduse de campare);

– mașină + rulotă + marchiză SAU mașină + rulotă pliabilă SAU mașină + cort SAU autorulotă + marchiză;

electricitate : conexiune de max. 6 A; un consum maxim de 4 kW / zi;

– dușuri calde (în cazul în care campingul pune la dispoziție dușuri pe bază de jeton, posesorul CampingCard ACSI beneficiază de 1 jeton / adult / zi; în cazul în care campingul folosește un alt sistem pentru dușuri – monede sau cheie preplătită *SEP key*– se aplică aceleași reguli, însă posesorul cardului va trebui să stabilească aceste amănunte la recepția campingului);

– 1 câine, dacă locația permite accesul acestora;

– TVA.

Exclus de la reducerea de care beneficiezi pe baza CampingCard ACSI:

– taxă turistică, suprataxă de mediu, ecotaxă, taxă de refuz sau orice alte cerințe ale administrației locale;

– taxe de rezervare și taxe administrative.

Cardul de reducere CampingCard ACSI 2019 poate fi achiziționat din magazinul nostru on-line.

 

sursa foto: acsi.eu