Excursie în Ungaria – 01.07-08.07.2017

reclama_ungaria1

takethelongwayhome.eu și Campingul Tranquil Pines din Koppányszántó, Ungaria, vă invită să vă luați rulota/autorulota și să participați alături de noi la un rally 100% românesc, cu tema ”Descoperă Ungaria autentică!”. Pe parcursul celor 8 zile ale excursiei, ne vom delecta cu bunătăți specifice bucătăriei maghiare, ne vom relaxa la băile termale, vom degusta vinuri celebre și vom cunoaște mai bine produsele fermierilor din Ungaria.

Notă: Numărul de locuri este limitat de capacitatea campingului la 20 de echipaje (40 de persoane). Lista de înscrieri se va închide la atingerea acestui număr de echipaje ce s-au înscris și au plătit pentru rezervare, ceilalți doritori fiind înscriși pe o listă de rezervă. În cazul în care un echipaj de pe lista de înscrieri se retrage, acesta va fi înlocuit de un echipaj de pe lista de rezervă, în ordinea listei.

reclama_ungaria2

PROGRAM:

Ziua 1
Sosire la Koppányszántó. Ceremonie de bun venit, băuturi și gustări. Organizatorii și gazdele vă vor detalia programul de activități pentru săptămâna ce urmează și vor răspunde întrebărilor dvs.

Ziua 2
Program de voie în împrejurimi. Spre seara, gazdele pregătesc Bogracs, la ceaun, pe foc de lemne, mâncare tradițional ungurească. Cina include și 5 băuturi la alegere (bere, vin sau apă).

Ziua 3
Excursie de o zi la Tamasi Thermal Spa, pentru relaxare la băile termale. Transportul cu autocarul și intrarea în complex sunt incluse.

Ziua 4
Explorarea împrejurimilor campingului. Demonstrații și degustări de produse organizate în incinta campingului de apicultori și fermieri locali (miere și lactate/brânzeturi).

Ziua 5
Excursie de o zi la Cramele St. Kristoff. Cina, degustare de vinuri, demonstrații de tir cu arcul, transportul cu autocarul sunt incluse.

Ziua 6
Program de voie. După-amiaza, gazdele pregătesc în incinta campingului o petrecere tematică – English Tea Afternoon, cu ceai englezesc și prăjituri.

Ziua 7
Dimineața este dedicată împrejurimilor. Pe seară, organizăm o seară românească, cu gustări și băuturi tradiționale, grătar și bere.

Ziua 8
Ziua plecării din camping.

Prețul este per echipaj (două persoane, rulotă sau autorulotă). Copiii sub 16 ani beneficiază de gratuitate. Prețul include 7 nopți de cazare în Camping Tranquil Pines, inclusiv electricitate, WiFi, acces la dușuri și toalete, excursiile indicate în program, închirierea autocarului, biletele de intrare, activitățile și mesele descrise.

Prețul total: 1200 lei.
Rezervare – 400 lei (28.02)
Rata II – 400 lei (15.04)
Rata III – 400 lei (15.06)

Pentru plata integrală a prețului excursiei până la 28.02.2017 se acordă o reducere, prețul fiind 1100 lei per echipaj.

reclama_ungaria3

Camping Tranquil Pines

Deschis pe tot parcursul anului
Altitudinea : 250 de metri
Suprafața : 0,60 hectare
Facilități : toalete moderne, dușuri, lavoare, loc pentru deversarea toaletei chimice, lavoar haine, mașină de spălat disponibilă pentru închiriat (taxa suplimentară)
Accesul animalelor este permis : număr maxim = 4
Se poate folosi un cort suplimentar de dimensiuni mici
Este permisă folosirea grătarului cu lemne sau cărbune
Acces la prize pentru electricitate (maxim 16 Amperi), sunt necesare ștechere tip european
Se pot face cumpărături în apropiere, din camping se poate achiziționa pâine proaspătă.
Frigider disponibil
Pentru cei care nu vor să piardă contactul cu lumea se oferă WiFi gratuit.
Gazdele vorbesc limbile engleză, franceză și germană

Tranquil Pines vă oferă parcele delimitate, aflate în plină umbră sau acoperite parțial de umbră. În spațioasele zone de campare vă puteți petrece vacanța în cort, camper sau rulotă. O cazare aici vă va aduce garantat odihnă, relaxare și spațiu pentru recreere.
Campingul este foarte liniștit, lipsit de zgomotul discotecilor sau al cluburilor, pentru ca dumneavoastră să vă puteți relaxa necondiționat. În afara programului de excursii oferite în cadrul acestui rally, rulotiștii care sunt pasionați de natură și sport vor aprecia activitățile propuse de camping, ce includ quadbiking, pescuit sau drumeții prin pădure, cu ghid.
Nimic nu caracterizează mai bine vacanța decât o întâlnire în jurul grătarului pentru a socializa și a bea un vin de casă sau o tărie! Există, de asemenea, o zonă de picnic comună. Produsele locale sunt puse în evidență de demonstrațiile și degustările organizate de gazde, de la Bogracs la ceaun la vinuri de excepție, de la brânzeturi la produse apicole.
Tranquil Pines se găsește în mod ideal la o distanță de 25 de minute de trei stațiuni cu apă termală : Tamasi, Igal și Dombovar.

Altfel spus, acest camping intim și prietenos cu mediul înconjurător este locația ideală pentru o vacanță relaxantă și lipsită de griji, scopul principal al acestui rally propus fiind acela de a descoperi farmecul Ungariei autentice!

Pentru înscrieri și detalii suplimentare: Dan Casandroiu – telefon 0723625757, e-mail: office@takethelongwayhome.eu