Anul 2015 – retrospectiva noastră

Începutul anului este un bun prilej de a face o analiză asupra anului de curând încheiat. Iată cum a arătat anul 2015 pentru noi:

Am scris despre campingurile din România, prezentând în amănunt 42 de locații. De la 01 octombrie am publicat și oferit gratuit pentru descărcare Ghidul locurilor de campare din România. Am promovat Ghidul participând în octombrie la Caravan Salon Austria – Wels și în noiembrie la Touristik und Caravaning Leipzig, Germania. Pe site avem o hartă interactivă cu campingurile și, de la 01 decembrie, o hartă a calității drumurilor.

Am prezentat Flair 920 LF – autorulota anului 2015, clasa Luxury, am serbat 50 de ani de istorie în rulotism alături de Adria și v-am prezentat concepte îndrăznețe ca Sealander – rulota barca sau ”Boite a camper”- ”cutia de campare” pentru Dacia Logan, alături de  alte articole despre rulote și autorulote.

Articolul cel mai vizualizat în anul 2015 a privit abordarea depășirii pentru rulotistul începător,  V-am supus atenției de asemenea aplicații ca TrumaApp sau Park4Night, site-ul gamping.com sau rețelele de gazde FrancePassion și EspanaDiscovery.

Pornim anul 2016 mulțumindu-vă celor care ne-ați fost alături și sperând că vom reuși să vă păstrăm atenția în continuare. Vă mulțumim tuturor celor care ne apreciaţi munca, atât urmărindu-ne blogul, căt și fiind prietenii și urmăritorii noștri pe facebook, pinterest sau youtube.