Ghidul France Passion

France Passion a fost fondată în anul 1993 și constă într-o rețea de viticultori și fermieri de pe tot cuprinsul Franței dispuși să primească în vizită rulotiști.

france_passion
Ghidul France Passion conține peste 9.200 locuri de parcare în 91 de departamente din Franța.
Acest ghid este disponibil contra cost : 29 euro – invitații valabile până la Paște 2016, și este foarte util pentru persoanele care își propun o vacanță în Franța.

Kitul anual conține : cardul de membru France Passion, ghidul locațiilor France Passion cu coordonate GPS, fotografii din zonă, 20 de hărți regionale, indicații rutiere, informații în legătură cu activități specifice locului sau gazdei, recomandări de restaurante, harta Franței marcată cu toate aceste locații, un autocolant pentru anul curent.
În toate zonele din Franța, un număr de 1.850 de fermieri, viticultori, hangii și persoane casnice așteaptă să întâmpine rulotiștii aflați în căutarea de locuri noi de-a lungul traseelor lor.
Locurile sunt gratuite, beneficiază de siguranță, liniște și delicii locale.


Singurele cerințe impuse pentru a putea folosi această rețea de locuri de parcare sunt:
– un RV dotat cu rezervoare de apă (apă potabilă și apă gri)
– un ghid France Passion actualizat
– conformarea la ”regulile de aur” ale rețelei France Passion: respectarea gazdelor, să se lase locul curat la plecare, să se anunțe din timp plecarea …
Staționarea este limitată la 24 de ore, locurile sunt ușor de găsit, sunt semnalizate corespunzător, sunt gratuite și garantează liniște (locurile sunt limitate la 5 per proprietate).
Vizitatorii pot cumpăra produse locale de la gazdă.

0 thoughts on “Ghidul France Passion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *