Challenger Genesis 287 Special Editition

Dintre toate modelele de autorulote prezentate astăzi de către grupul Trigano , CHALLENGER este singurul brand care a fost creat de TRIGANO, toate celelalte fiind obținute prin achiziții. Marca CHALLENGER a fost prezentată oficial la Dauphine Pavillon de la Paris (Franța) la 25 februarie 1985.

1985

Anul acesta Challenger sărbătorește treizeci de ani de istorie a unei mărci lansând modelul Genesis 287 EB în versiune festivă: Special Edition 30. Modelul aniversar aduce un profil nou, cu o lungime mai mică de 7 metri, gândit să combine nevoile tuturor celor care doresc o cameră pentru odihnă în spatele autorulotei, cu paturi twin, fără a depăși dimensiunile exterioare.

Amplasat pe noul motor Ford Transit 2.2Tdci 155 CP, modelul Genesis 287 EB este proiectat având în vedere, în special, piețele din Europa de Nord. Astfel, paturile sunt amplasate într-o poziție joasă pentru un confort maxim de acces, fiind prevăzute cu spații de depozitare încăpătoare.

Bucătăria este dominată de un uriaș frigider Thetford de 141 de litri, în timp ce baia prezintă o toaletă practică completată cu cabină separată de duș. În partea din față, zona de zi este formată dintr-un spațiu pentru servit masa, cu masă în centru și un scaun opus. Specificații tehnice:

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *