”Boîte a camper” pentru Dacia Logan Pick-up

https://www.youtube.com/watch?v=-wbG2GWV73k?rel=0

NoMad Evasion este o companie franceză cu sediul în Epreville-Fécamp, Haute Normandie, începându-și activitatea în aprilie 2004. Este specializată în proiectarea și fabricarea de celule detașabile (”cellules amovibles”) pentru autovehicule Pick-up.

boite2 boite4

PRINCIPIUL CELULEI DETAȘABILE

Se folosește partea din spate, bena unui vehicul de tip pick-up pentru a încărca și a asigura o cabină ce înglobează caracteristicile și utilitățile unei rulote.

Atuurile acestei abordări: versatilitatea, mobilitatea, ușurința utilizării.

Cabina este prevăzută cu 4 picioare metalice, telescopice, care se pot  detașa cu ușurință, pentru a permite o instalare rapidă și îndepărtarea celulei de autovehiculul portant.

Celula amovibilă este alcătuită dintr-un singur corp, materiale compozite, cu o izolatie din spumă poliuretanică, asigurându-se etanșeitatea și izolarea excepțională, rezistența mare la schimbările de temperatură, precum și la șocuri, fiind insensibilă la zgârieturi (foarte ușor de reparat). Forma aerodinamică, compactă, asigură o mare stabilitate pe drum, precum și o instalare/îndepărtare ușoară a celulei.

boite5 boite8

Producătorul garantează conformitatea cu standardele franceze și europene referitoare la vehicule de agrement.

Celula este adaptabilă și interschimbabilă pe diverse modele de pick-up, inclusiv cele cu cabină dublă.  Mitsubishi L200, Ford Ranger, Nissan, Volkswagen Amarok, Toyota Hilux, Land Rover, Isuzu D Max, Fiat Strada sau …  Dacia Logan!

Da, există un model de celulă detașabilă compatibil și cu Dacia Logan Pick-up!

Este denumită ”Boîte a camper”, ”cutia de camping”, putând să fie montată pe Pick-up Logan, prin deschiderea oblonului posterior.

boite12 boite18

Dotarea de serie  cuprinde priză exterioară 220V, 2 locuri de dormit, zonă pentru relaxare și luat masa, frigider trimixt de 40l, aragaz SMEV, wc portabil, trapă, iluminat LED,  prize interioare 12V și 220V. Sunt prevăzute în dotarea de serie rezervoare de câte 40 de litri (apă curată și apă gri), precum și compartiment pentru butelie de gaz (1x13kg sau 2X6kg) cu acces din exterior. Opțiuni disponibile: încălzire, apă caldă, duș exterior.

boite_int boite15

Dimensiuni interioare: înălțime – 180 cm, lățime – 190 cm, lungime – 158 cm, lungime totală cu alkov – 284 cm.

Dimensiuni pat: 140×190 cm.

Greutate – 315 kg (versiune echipată, dar cu rezervorul de apă gol și fără butelie de gaz).

https://www.youtube.com/watch?v=8BLw6VzITEM?rel=0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *