CMT Stuttgart Messe 17-25 ianuarie 2015

Sursa Photo : Messe Stuttgart

Secțiunea Caravaning la CMT Stuttgart (17-25 ianuarie 2015) este în curs de dezvoltare. Pentru ediția din 2015 va exista chiar o noutate care este unică în istoria Messe Stuttgart: Knaus Tabbert va fi primul expozant care va ocupa un hangar complet. Pe un spațiu total de 5000 de metri pătrați, producătorul de la Jandelsbrunn va prezenta gama de modele în Hangarul 2.

“Decizia de a rezerva un hangar complet la CMT mărturisește încrederea industriei în acest târg și confirmă importanța CMT ca cel mai important târg de produse noi la începutul anului”, spune Roland Bleinroth, Managing Director al Messe Stuttgart.

Wolfgang Speck, președinte al Consiliului de Administrație de la Knaus Tabbert GmbH, adaugă: “Ca unul dintre liderii de piață pe piața europeană de Caravaning și ca numărul 1 în Germania, cea mai importantă piață de autorulote din Europa, suntem de părere că este responsabilitatea noastră la CMT, cel mai popular târg din Germania pentru turism, pentru a oferi noi impulsuri pentru acest sector și, de asemenea, pentru a asigura un număr corespunzător și reprezentativ pentru brandurile noastre fundamentale Knaus, Tabbert, Weinsberg și T @ B “.

Această modificare va avea următoarele efecte asupra celorlalte săli de Caravaning:
L-Bank Forum (Hangar 1): Aici se va prezenta gama de produse ale producătorilor de serie
Hangar 3: Aici se vor prezenta producătorii din segmentul premium, precum și producătorii de vehicule pentru începători.
Hangar 5: Aici se va dezvolta un loc de întâlnire pentru toți iubitorii de camping cu furgon și van.
Hangar 7: Aici veți găsi gama completă de accesorii pentru rulote, autorulote și de camping prezentate în oferte atractive.
La galeria Forumului L-Bank (Hangar 1), pe lângă rulote, accentul se va pune pe “mobilitate în vacanță”. Aici expozanții vor prezenta totul, de la biciclete și biciclete pliabile până la scutere electrice.

Cum ajungi la CMT?

Stuttgart Trade Centre este unică datorită infrastructurii de transport a locației sale, direct între aeroport și autostradă. Legături directe spre autostrada A8, Aeroportul Stuttgart și calea ferată rapidă asigură rute plăcute și scurte în câteva minute la Messe Stuttgart. Proprietarii de rulote și autorulote au fost, de asemenea, luați în calcul. Sunt prevăzute aproximativ 50 de locuri de parcare, oferind conexiune la energia electrică, de depozitare a deșeurilor și o stație de deversare pentru toalete chimice. Un spațiu de parcare în timpul expoziției costă € 20,00 pe noapte. Dacă este necesar, numărul de locuri de parcare poate fi crescut. În timpul CMT 2014, la Messe Stuttgart au fost înregistrate circa 7000 de înnoptări și în jur de 1240 rulote și autorulote din toată Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *