Camp 66, Polonia

Camp 66 este un camping din Polonia, listat și prezentat în ghidul Campsites in Romania 2019 +.

harta Camp66

 

Fie că vă îndreptați spre vest, către Germania sau mai departe, fie că faceți un tur al Europei și vă aflați aproape de granița dintre Cehia, Polonia și Germania, fie că îl folosiți ca destinație în sine, Camp66 este o locație tocmai potrivită. Și, în plus, folosind cardul ”Campsites in Romania 2019”, obțineți o reducere de 10% la prețul de campare! Ghidurile și cardul pot fi cumpărate din magazinul electronic pentru Romania sau pot fi comandate cu livrare către Europa.Camp66

Camp66 este situat în localitatea Ściegny, lângă orașul Karpacz, în regiunea Silezia Inferioară (lb. poloneză: Dolny Śląsk ), Polonia.

Locația este deschisă pe toată perioada anului.

Cele 70 de parcele sunt amenajate pentru autorulote, rulote sau corturi. Conexiunea la electricitate, apă și canalizare se face direct la parcelă, pentru 42 dintre acestea.

Campingul este împrejmuit, iluminat și monitorizat, cu acces la internet wireless.

Dotările sanitare includ băi separate pentru familii. Se pot închiria corturi care au paturi, lenjerie, măsuțe, iluminat și terase.

Camp66

Campingul este potrivit pentru familii cu copii și pentru persoane cu dizabilități. În locație există o bucătărie echipată complet, un loc de odihnă comun, o terasă cu grătar, loc pentru foc de tabără, spălătorie, bibliotecă, loc de joacă pentru copii. De assemenea, campingul are un restaurant unde se prepară mâncare variată (inclusiv vegan și vegetarian), folosind produse locale proaspete.

 

www.camp66.pl

Camp 66
strada Widokowa, nr. 9, 58-534 Ściegny lângă Karpacza

email: biuro@camp66.pl

GPS 50.793347, 15.769829 / N 50°47’36.1″ E 15°46’11.4″

 

 

Ați vizitat acest loc? Împărtășiți experiența dvs …

No ratings yet.

 

Dacă nu Polonia este următoarea dvs. destinație de călătorie, vă puteți inspira din harta campingurilor din Romania. sau de la alte campinguri din Europa.