Challenger Sport de la Swift

Cel mai accesibil model de rulotă vândut de către Swift Group este Challenger Sport. Cu toate acestea, nu este un model care ar putea fi inclus într-un grup de rulote pentru buget redus. În cazul rulotei Challenger Sport, termenul clasa de mijloc ar fi mai potrivit.


Față aerodinamică, cu ferestre mari, aproape integrate, cu o fereastra panoramică plasată pe partea de sus a vehiculului, plus dimensiunile mari, sunt elemente definitorii pentru Challenger Sport.
Rulota vine cu zece structuri diferite de interioare și în șase lungimi. Cel mai scurt Challenger Sport măsoară 6,06 m. Versiunile următoare măsoară 6,88 m, 6,94 m, 7,25 m, și 7,48 m. Cel mai lung model are 7,93 m având o axă dublă.
Interioarele sunt destul de asemănătoare. Cele mai mari diferențe se referă la locurile de dormit. În funcție de variantă, se poate achiziționa o rulotă în care pot dormi 4 sau chiar 6 persoane, în unele variante producătorul folosind paturi supraetajate.
La intrarea în rulotă, primul lucru care se observă este fereastra panoramică, situată pe partea din față, care aduce în interior o cantitate mare de lumină. Chiar deasupra ferestrei se află o lampă cu LED-uri, în timp ce pe laturile sale sunt montate difuzoare, integrate cu CD / MP3 player, la care se poate conecta, de asemenea, un iPod.


Iluminatul cu LED a fost utilizat și în alte locuri, de exemplu, deasupra dulapurilor sau deasupra intrării (pe exterior). Există, de asemenea, lămpi de lectură.
Rulota oferă o mulțime de spații de depozitare – nu numai în dulapurile suspendate, protejate împotriva deschiderii accidentale de un buton montat în fiecare mâner, dar și sub canapele.
Bucătăria beneficiază de echipament de ultimă generație. În afară de cele trei arzătoare cu gaz, spațiul de gătit este echipat cu un arzător electric de 800 W. Sub spațiul de gătit există sertare separate, cu un cuptor și grătar. În variantele mai mari, rulota poate fi echipată cu o masă suplimentară, pliabilă. Sub aceasta, se găsește un frigider cu congelator, cu o capacitate de 113 de litri.


Baia se remarcă prin chiuveta elegantă și destul de mare, precum și cabină de duș separată, cu duș economic, care permite economisirea apei și, în același timp, oferă o presiune adecvată.
Rulota poate fi echipată cu sistemul de încălzire Truma Combi 4 sau 6. Panoul de control a fost plasat deasupra intrării, chiar lângă acesta existând un panou de control al bateriilor, integrat cu indicatori pentru rezerva de apă. Fiecare model Swift Challenger Sport este echipat cu panou solar de 40 W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *