CHAUSSON 500

https://www.youtube.com/watch?v=g8_xGm0Mh-I?rel=0

Brandul francez CHAUSSON, cu o bogată istorie în domeniul autorulotelor, a devenit bine-cunoscut datorită modelelor proiectate și fabricate la Tournon sur Rhône (Ardèche, Franța), în inima podgoriilor de pe valea fluviului Rhône. CHAUSSON, acum parte a grupului Trigano, este prezent în peste 15 țări europene și se bazează pe o vastă rețea de dealeri. Aproximativ 5000 de unități sunt produse anual la una dintre cele mai mari fabrici din Europa (pe o suprafață egală cu cea a 33 de terenuri de fotbal).

De la autorulote semi-integrale ultracompacte la modele cu dimensiuni potrivite familiilor numeroase, CHAUSSON oferă multe opțiuni, întotdeauna la modă.

Semi-integralele sunt propuse în șaizeci de combinații posibile, fiecare oferind până la șase alegeri privind țesătura tapițeriei și trei culori de caroserie, pentru configurarea unui model potrivit oricărui gust. CHAUSSON aduce ceva nou pe piața autorulotelor, oferind, pentru prima dată, alegerea de șasiu (Ford sau Fiat)!


Cel mai scurt din gama semi-integralelor CHAUSSON este modelul 500, cu o lungime de 5,69 m, în varianta Ford sau 5,66 m, în varianta Fiat, fiind ideal pentru doi călători, dar poate transporta, de asemenea, oaspeți, pentru o excursie cu trei sau patru participanți.

Este prevăzut cu o zonă de zi mare și un frigider spațios, cu un sertar special pentru sticle. Baia are dimensiuni rezonabile pentru un spațiu așa mic, pe lângă toaleta fixă fiind și o cabină de duș separată. În spatele autorulotei, cu acces din exterior, se află un spațiu de depozitare, ideal pentru masa și scaunele de camping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *