ERIBA TOURING

De mai bine de 55 de ani, principiul de construcție al rulotelor ERIBA a oferit adăpostul ideal persoanelor care caută să-și satisfacă dorința de a călători. O greutate mică, dimensiuni compacte și o înălțime mică per ansamblu datorită  soluției oferite de acoperișul rabatabil sunt atribute sinonime cu rulota perfectă pentru călătorii. Aceste avantaje au adus rulotelor ERIBA nenumărați fani, ridicându-le la rang de legendă.

 eriba-touring_m2015

Această gamă de modele a avut parte de succes pe perioade de zeci de ani și se caracterizează prin echipament exclusivist, cu confort, siguranță și consum scăzut de carburant. Un concept al mobilierului inteligent și practic, cu un interior de calitate și un design deosebit în zona de living și în cea de dormit, la fel ca și în bucătărie și baie, toate acestea fac din călătoria cu ERIBA TOURING o experiență de neuitat.

Fiecare ERIBA este o operă de artă. Încă de la începuturile sale, ERIBA a susținut rulotele inovative care impun standarde de calitate și confort. Multe dintre modelele  ERIBA au ajutat la conturarea dezvoltării industriei de rulote de-a lungul a zeci de ani, reînnoindu-se în mod fundamental și ele însele din nou și din nou. Un confort deosebit, însușiri perfecte în ceea ce privește condusul, precum și o siguranță optimă nu reprezintă caracteristici speciale scumpe la ERIBA, dimpotrivă, sunt elemente standard la toate modele. Mai multă siguranță, de exemplu, este prevăzută prin intermediul sistemului de frânare AL-KO, un al treilea far pentru frână, iluminarea de poziții, lumini pentru ceață și mers cu spatele.

Forma aerodinamică a tuturor modelelor de rulote ERIBA reduce rezistența aerului, reducând, astfel, consumul de carburant.

 eriba_aero

Acoperișul rabatabil asigură spațiu suficient deasupra capului până la o înălțime de 1,98 metri, de asemenea, oferind o foarte bună izolație.

 eriba1

Spațiile de depozitare de deasupra oferă mult loc, iar sistemul de închidere al acestora asigură stabilitate, fără vibrații.

 eriba2

Fiecare pat fix dispune de un spațiu generos de depozitare dedesubt care este accesibil și din afară prin intermediul unei nișe de pe partea marchizei (opțională în unele cazuri).

Spatii de depozitare

Spatii de depozitare

O atmosferă plăcută este răpândită de lumina indirectă a ledurilor, la simpla apăsare a unui buton, iar consumul general este unul redus.

Detaliu

Detaliu

Specificații tehice ERIBA TOURING FAMILIA 310:

eriba-layouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *