Flair 920 LF – Autorulota anului 2015, clasa Luxury

https://www.youtube.com/watch?v=Oe1fuM-zFMs?rel=0

Niesmann + Bischoff GmbH este unul dintre cei mai importanți producători de autorulote exclusiviste. Sediul este în Polch (Renania-Palatinat), unde lucrează peste 180 de angajați. În prezent, producția anuală este de aproximativ 440 autorulote de lux din seriile Arto și Flair. Din 1996, Niesmann + Bischoff aparține grupului Erwin Hymer.

După încercarea nereușită de acum doi ani cu modelul Arto, noua linie Flair 920 LF de la Niesmann + Bischoff, a câștigat în Anglia prestigiosul titlu ”Autorulota anului 2015, clasa Luxury”. Premiul este acordat în comun de către cea mai bine vândută revistă de rulotism din Marea Britanie, MMM, și Wich Motorhome, revistă specializată în analiza comparată a modelelor de autorulote. Hubert Brandl, managing director al Niesmann + Bischoff GmbH, declară: “Prin alegerea ca cea mai bună autorulotă în segmentul de lux, modelul  nostru Flair obține cel mai important premiu al industriei din Marea Britanie, la urma urmei, a treia cea mai mare piață de autorulote din Europa. Suntem foarte încântați că noua noastră generație de autorulote este atât de bine primită de către experții britanici.”

Pentru alegerea câștigătorului, juriul a evaluat o serie de criterii, cum ar fi funcționalitatea, calitatea constructiei și ușurința utilizării, precum și performanța la drum și raportul preț – calitate. Atuurile noului Flair 920LF – confortul dat de cei 9,27 metri lungime, noul design exterior, zona de relaxare spațioasă și bucătăria ultramodernă. În plus, șasiul Iveco Daily are acum o transmisie inovatoare, 8 viteze, ceea ce face condusul o plăcere – și asta nu numai în Imperiul Britanic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *